Home > Over ons > Reviews > Ook begeleiding ná de uitvaart

Ook begeleiding ná de uitvaart

Rouw begeleidingstraject

Vanaf het moment dat Marina van Forever Moments Uitvaart bij ons binnenkwam voelde het alsof er een vriendin binnenstapte. Rustig, warm en respectvol stond ze ons bij toen mijn man uitgeleide werd gedaan.

In de daaropvolgende dagen was ze er voor ons en begeleidde ons in het hele proces voorafgaand aan de uitvaart. Ze gaf naar onze wensen de uitvaart vorm met oog voor de kleinste details en precies zoals wij het wilden. Soms liet ze ons ook een dag met rust om even “bij te komen” maar ook dan was ze op de achtergrond aanwezig en telkens op deze dagen ontving ik van haar een hartverwarmend berichtje.

De dagen verliepen met tranen maar ook regelmatig met gepaste humor, zodat ze ook wat lucht gaf aan de zware tijd die we doormaakten.

We kijken terug op een heftige maar ook hele mooie uitvaart dag, die tot in de kleinste puntjes geregeld was, niets werd aan het toeval overgelaten en steunde ze ons, bescheiden op de achtergrond en leidend waar het nodig was.

Marina heeft een bijzonder warme persoonlijkheid, organiseert alles tot in de perfectie en geeft die steun die je in die dagen zo nodig hebt.
Woorden zijn niet toereikend om uit te drukken wat zij voor ons heeft betekend en nog steeds, nu in de periode na de uitvaart in een Rouw begeleidingstraject.

Dankjewel lieve Marina voor alles wat je voor ons hebt gedaan in deze moeilijke periode, je bent een voorbeeld voor iedereen die in deze branche werkzaam is!

Uitvaart van De heer Alf Lokkersten, Maart 2022.

Arianne Lokkertsen, 60 jaar.