Met ziel en zakelijkheid

Home > Mogelijkheden > Mijn werkwijze

Mijn werkwijze

 

Een echt mensen-mens hoor ik vaak uit mijn omgeving:

warme persoonlijkheid, benaderbaar, groot empathisch vermogen en die heel ver gaat in haar dienstverlening en service.  

Tegelijkertijd kan ik dat zelf aanvullen met houden van structuur en duidelijkheid en wars zijn van vooroordelen.

Als ik met u mag werken zal ik dus open staan voor uw ideeën en/of wensen, of die nu traditioneel zijn of juist heel eigentijds, kleinschalig of juist groots.

Ook als iets niet kan ben ik hier duidelijk in en zal ik andere opties aandragen. Omdat Forever Moments werkt vanuit kleinschaligheid en onafhankelijkheid  kan ik u objectief adviseren.

Ik vind het belangrijk dat u zich “thuis” voelt bij mij, dat u weet dat geen enkele vraag gek is en vooral, dat we het samen doen: met elkaar creëren we dit afscheid.

Vanaf het moment dat wij contact hebben zal ik u steeds op de hoogte houden  van de volgende stappen die we moeten doorlopen, desgewenst houden we een overzichtelijke checklist bij.

Indien uw dierbare thuis is opgebaard kom ik (of mijn collega) regelmatig bij u aan om de conditie van uw dierbare te controleren. Bij die gelegenheid kijken we ook meteen welke stappen er nog zijn om te doorlopen.

Ik werk met een aantal collega uitvaartbegeleiders. In het voorkomende geval dat ik op de dag van het afscheid niet beschikbaar ben om de uitvaart te begeleiden, zal één van mijn collega’s die taak van mij overnemen. Tijdens het gehele proces in aanloop naar deze dag kunt u er echter van verzekerd zijn één aanspreekpunt te hebben.

Afscheid nemen komt nooit op het juiste moment

maar je kan het wel samen zo goed mogelijk voorbereiden.