Home > Over ons > Reviews > Michel,

Michel,

Flexibiliteit.

Gecondoleerd pa!
 
Dat waren de enige woorden die ik uit kon spreken toen ik van hem het langverwachte maar trieste nieuws te horen kreeg.
Je moeder is 20 minuten geleden overleden vertelde hij mij aan de telefoon. Ik kan niet in woorden omschrijven wat een lijdensweg mijn moeder heeft moeten doorstaan voordat zij uit haar lijden werd verlost. Dat zullen mijn familie en ik altijd bij ons moeten dragen. 
 
Mijn vader heeft tijdens het ziekteverloop van mijn moeder altijd aan haar zijde gestaan. Omdat mijn moeder en wij als familie weten wat de ziekte kanker met het lichaam kan doen hebben wij ons tijdig voor kunnen bereiden op de wensen die mijn moeder had voor wat er zou gebeuren na haar overlijden. 
 
Ik wil namens mijn familie, en vooral uit naam van mijn vader onze dank uitspreken aan Henriëtte aan de Wiel  Van de organisatie Cirkel van Afscheid in samenwerking met  Marina L. Grabner van Forever Moments Uitvaart & Begeleiding voor het uitvoeren van alle wensen van mijn moeder en familie. En de extreme flexibiliteit die werd geboden tot het moment van de crematie en de nazorg. Het verdriet zal blijven bestaan maar de geleverde zorg zullen wij nooit vergeten!
 
Niemand wil een dierbaar persoon verliezen maar helaas gebeurd dit bij ons allemaal. Het voelt raar om een aanbeveling te plaatsen op LinkedIn en Henriëtte en Marina als uitvaartverzorgers te benoemen. Maar zij hebben zo goed hun best gedaan om het gehele proces vlekkeloos te laten verlopen dat wij dit niet kunnen negeren.
 
Namens de gehele familie willen wij jullie enorm bedanken. Wat jullie hebben klaargespeeld kan ook niet in woorden worden uitgedrukt.
 
 

Uitvaart Mevrouw S. Van den Berg, januari 2022.

Michel Van den Berg, 34 jaar.