Home > Over ons > Blogs > Collega’s

Collega’s

Mag ik ze aan u voorstellen? Ik ben namelijk heel erg trots op ze en werk graag met ze samen:

  • vaste assistente, Judith Molkenboer uit Rotterdam-Hillegersberg.
  • in opleiding tot uitvaartbegeleider en daarom nu stage bij Forever Moments, Annelies Elzenga-Mooren uit Den Haag.

Prachtvrouwen die met dezelfde passie voor families/nabestaanden in deze branche werken.

Zonder hen kan ik niet. Ik zeg heel vaak “ik kan het niet alleen”.

Persoonlijke en mooie uitvaarten op maat komen alleen tot stand door samen te werken. Hoe is die gezegde ook alweer? alleen ben je sneller maar met mooie samenwerkingen kom je verder. En uiteindelijk gaat het om het eindresultaat voor de families.

Na de uitvaart ook altijd een persoonlijk kleinigheidje voor de directe nabestaanden, iets wat ze bij zich kunnen dragen als herinnering aan deze dag. Deze dames geloven daar ook in en maken er iets moois van (zie foto met de tasjes).

En last but not least, wil ik natuurlijk ook wel eens op vakantie of even lekker golfen met mijn partner. Dan is er Sigrid van den Berg, tevens gediplomeerd uitvaartbegeleider, mijn back-up (visa versa) en sparringpartner.

Dankbaar voor deze dames!

(29-08-2023 op bijgaande foto even napraten na een uitvaart:

links met groen jasje Judith, rechts, Annelies).