Home > Over ons > Reviews > Kinderen betrekken bij een afscheid,

Kinderen betrekken bij een afscheid,

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik ontzettend dankbaar ben voor de manier waarop Marina en Sigrid mij geholpen en gesteund hebben bij het verzorgen van het afscheid van mijn vrouw. Vanaf het eerste moment was er rust en warmte in het contact. Ze gaven me alle ruimte om te vertellen over mijn vrouw en de mama van ons zoontje en wisten dat te vertalen in mogelijkheden voor het afscheid. De manier waarop ze met ons zoontje omgingen en hoe ze hem betrokken hebben bij alles was echt zo ontzettend mooi en fijn, dat is niet onder woorden te brengen. Al mijn vragen en wensen werden rustig en serieus besproken en waar mogelijk gingen ze daar in mee, niets was te gek. Op andere momenten wisten ze juist te anticiperen op wat ik wilde of werd ik juist afgeremd in mijn poging alles onder controle te houden. Zonder de hulp en steun van Marina en Sigrid hadden we nooit op zo’n mooie manier afscheid kunnen nemen van Tamara, op de manier die bij haar past en die haar liet zien zoals ze was. Juist die kleine dingetjes en details waar zij mee komen maken het contact en de begeleiding heel waardevol en speciaal.

Uitvaart Tamara Van Moolenbroek, september 2022.

Marco Van Moolenbroek.