Home > Over ons > Reviews > Een extra band door de Indische roots,

Een extra band door de Indische roots,

Lieve Marina,

Wat mogen wij ons gelukkig prijzen dat jij op ons pad kwam toen mijn vader onverwacht snel overleed, je hebt ons vakkundig, liefdevol en persoonlijk betrokken ondersteund als uitvaartbegeleider.
Binnen no time was je in de hospice voor een persoonlijk gesprek en wij voelden ons meteen op ons gemak en konden zonder aarzeling alles uit handen geven aan jou.

Marina is een echte professional op het gebied van uitvaartbegeleiding en ernaast ook een warm en betrokken mens, op de dag van de uitvaart was alles tot in de puntjes geregeld en ook na de uitvaart bleef Marina persoonlijk betrokken en bleef in contact voor nazorg. Wij hadden een extra band met Marina omdat zij net als wij Indische roots heeft en dit zorgde voor een speciale verbinding en vooral voor mijn moeder was dit heel fijn en voelde zij ook een beetje als ‘familie’.

Wij hadden een kleine besloten uitvaart met familie en vrienden, tijdens de Covid-19 pandemie, een rare tijd waar afstand gehouden moest worden, maar ondanks dit was het een warme en fijne middag, dankzij de hulp van Marina.

Dank Marina, wij zijn dankbaar dat jij ons hebt kunnen helpen en voor wie dit leest: aarzel niet om Marina te bellen voor uitvaart en/of rouwbegeleiding, ze is een parel!

Ghislaine van Eijk- de Chauvigny de Blot.

Uitvaart van de heer R.B.L. de Chauvigny de Blot.

December 2021.