Home > Over ons > Reviews > Gedragen voelen door steun

Gedragen voelen door steun

crematie bij st Laurentius

Marina heeft ons een zeer persoonlijke en professionele begeleiding gegeven bij de uitvaart van mijn moeder. Ik ben haar heel dankbaar hiervoor. De dag van het afscheid is hierdoor een prachtige herinnering voor mij.

Ik heb me in die moeilijke tijd echt gedragen gevoeld door haar steun en adviezen en aanpak van verschillende momenten.

Vele dingen waar je zelf niet aan denkt besprak zij met ons. Ook heeft Marina enorm veel oog voor detail hoe ze verschillende zaken, van de bloemen bij de uitvaart, tot de lintjes en de kaarsen die je meekrijgt en de nazorg, allemaal mooi en met aandacht aangepakt, dat was allemaal zeer speciaal voor mij.

Uitvaart van Mevr. E. Spreeuwenberg, augustus 2023.

Manolya Aydagül

Locatie Blauwe Kapel R.K. Begraafplaats en Crematorium St. Laurentius Rotterdam Kralingen Crooswijk.