Home > Over ons > Reviews > Alvast een begin maken met de regelzaken ondanks…

Alvast een begin maken met de regelzaken ondanks…

In de laatste dagen voor het overlijden van onze moeder wilden wij, op aanraden van een vriend, vast beginnen met de regelzaken omtrent de uitvaart. Natuurlijk bracht dit ook een dubbel gevoel met zich mee omdat zij nog niet overleden was.

Op internet kwam ik Forever Moments van Marina tegen en las ik alle veelbelovende recensies over haar. Nu de uitvaart achter de rug is sluit ik mij geheel hierbij aan. Wat ben ik blij dat wij Marina betrokken hebben ! Vanaf het begin tot het einde heeft zij alles goed geregeld, wat ons erg ontlast heeft, en verzorgde zij het uitvaartproces tot in de kleinste details. Hierdoor hebben wij de daadwerkelijke uitvaart, ondanks het verdriet, als een prachtige dag ervaren waarin alles klopte. Ik kijk er nu dan ook met een fijn en warm gevoel op terug. Hoe mooi is dat !

Het eerste contact met Marina voelde gelijk goed en zij toonde oprechte betrokkenheid naar ons. Marina was er echt voor ons en dacht met ons mee en hier nam zij uitgebreid de tijd voor.
Naast de regelzaken was zij tevens een luisterend oor en gaf zij ons handvaten om met onze emoties en het rouwproces om te gaan. Marina, heel erg bedankt voor alles !

Uitvaart Mevr. E. Spreeuwenberg, augustus 2023

Hakan Aydagül

Locatie Blauwe Kapel R.K. Begraafplaats en Crematorium St. Laurentius Rotterdam Kralingen Crooswijk.