Home > Over ons > Blogs > De verhalen tijdens ’t maken van de Harten…

De verhalen tijdens ’t maken van de Harten…

De verhalen tijdens 't maken van de Harten

Op dinsdag 1 november ging ik met een kleine groep dames die zich hadden ingeschreven (wonende in het Termaat huis in Rotterdam Kralingen) voor mijn project ~Forever Hearts~ harten maken.

Blijvende herinneringen maken

Hoe leuk is het om met elkaar voor nabestaanden een blijvende herinnering te maken en onderwijl allerlei verhalen te horen uit verledens, hoe zijn ze opgegroeid, wat is er allemaal gebeurd? Gesprekken en ontmoetingen die als vanzelf ontstaan tijdens het maken van de harten. Er gebeurde precies waar ik op hoopte ☘️.

Patchwork kunstwerk

Maar ook, wat hebben ze zelf al aan handwerken gedaan? Want neem nou Mevrouw Strack die al heel haar leven prachtige patchwork creaties maakt. Ze had ook voorbeelden meegenomen. Kijk eens naar de foto links onder: een mooi patchwork kunstwerk met luchtballonnen. Op elke luchtballon had ze aan de achterkant stukjes tape geplakt met de namen erop van de mensen die ze in haar leven verloren is…

Mooie gedachte

Wat een mooie gedachte… de overledene op die manier een mooie reis toe te wensen…en als blijvende herinnering toch ook een beetje bij je te houden.

Een patchwork met een klein ritueel erin, hoe mooi!