Home > Over ons > Blogs > Bevrijd uit de lift

Bevrijd uit de lift

Alweer een tijdje geleden was ik met de lobby- en netwerkclub MKB Rotterdam Rijnmond op stap en na een heerlijke lunch in een mooi, prachtig en hoog gebouw stonden we hutjemutje, met nog heel veel andere mensen, want er was maar één manier om beneden te komen en dat was met de lift.

~ zelf heb ik geen claustrofobie -dus een lift ontwijken hoeft niet- maar neem toch altijd graag het andere pad dan de grote groep (zo blijkt uit meerdere zaken), maar helaas een trap zag ik niet direct, dus dan ook maar die lift ~.

Tja….. en als je als een tijdje op een lift staat te wachten met ongeveer 80 mensen, je er eindelijk in kan -met teveel mensen- en je er ook eindelijk weer uit kan… dan ga je automatisch als een soort hond je vacht uitschudden als je buiten komt 😊.

Maar toen zag ik Arend -één van de andere partners van MKB- …… hij was niet alleen aan het schudden maar was lichtelijk bezweet op zijn voorhoofd, keek met angstige ogen en moest echt duidelijk tot zichzelf komen.

Ik vroeg hem “is t wel okay met je Arend?” waarop hij er meteen uit proestte:

“ik heb claustrofobie en vind dat zoooooo erg zo’n lift….ik zie nu al op tegen die 6 plankjes om me heen ooit….….”.

Aldus Arend.

Augustus 2023.