Uitvaartverzorger

Home > Uitvaartverzorger

Uitvaartverzorger Forever Moments: met ziel en zakelijkheid

Bij Forever Moments kunt u terecht voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare. Met ziel en zakelijkheid zet ik mij in om een uitvaart te organiseren die voldoet aan uw wensen. Hierbij staat het ontzorgen van u en meedenken in de mogelijkheden centraal. Samen creëren we een mooi en passend afscheid.

Forever Moments staat voor u klaar

Mijn naam is Marina Grabner en in 2013 heb ik de Post HBO opleiding tot uitvaartgebeleider met succes afgerond. Daarna ben ik in 2020 mijn eigen onderneming begonnen als uitvaartgeleider. Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen bij het verwerken van hun verdriet. Een begrafenis of crematie vormt hierin een belangrijk moment van verwerking. Daarom staan de wensen van de nabestaanden bij mij altijd centraal.

In deze moeilijke periode zijn er veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Ik merk dat mensen vaak overvallen worden door alle informatie. Daarom bent u bij mij aan het juiste adres om het afscheid volledig of deels uit handen te geven. Ik bied ondersteuning aan de familie maar zorg ook voor de organisatie van een warm en waardig afscheid. Zo kunt u zich volledig focussen op het rouwproces zelf.

Een geheel eigen werkwijze

Bij een uitvaart is het belangrijk dat u met al uw vragen bij uw uitvaartverzorger terecht kunt. Als echt mensen-mens is het juist dit contact wat ik zo belangrijk vind. Mensen om mij heen omschrijven mij als een warme persoonlijkheid met een groot empathisch vermogen en die heel ver gaat in haar service en dienstverlening.

Daarnaast zie ik het belang van structuur en duidelijkheid tijdens het gehele afscheid. Hierin sta ik open voor uw ideeën. Hoe klein of groot ze ook mogen zijn. Vervolgens werk ik met de opties die we hebben en zal ik u onafhankelijk adviseren over de verschillende mogelijkheden. Samen geven we het afscheid vorm. Tevens ontvangt u van mij een kostenbegroting en worden de financiën nauwlettend in de gaten gehouden en zorg ik persoonlijk dat u ervan de hoogte blijft.

Uitvaartverzorging op maat

Bij Forever Moments staat uw wens centraal. Het kan zijn dat er al bepaalde zaken op papier staan. Of misschien moet u alle keuzes nog maken. Wat de situatie ook is, bij Forever Moments bepaalt u zelf wat u wilt en wanneer u dat wilt. Van de verzorging van dierbare tot het eventueel ophalen van de as. Ik sta u bij in iedere stap.

Zo kunt u de opbaarlocatie bepalen en een keuze maken over (natuur) begraven of cremeren. Ook bepaalt u de dag van de uitvaart, wordt het een kist, mand of wade, beslist u over het rouwvervoer en over de rouwkaart en/of advertentie. Natuurlijk moet u ook een keuze maken over de bloemen. Daarnaast kunt u zich afvragen of uw dierbare gedragen mag worden en zo ja, door wie. Welke muziek wilt u laten horen en wordt er gesproken tijdens het afscheid? Wilt u foto’s laten zien en achteraf samenkomen met de genodigden? Dit zijn allemaal onderdelen van de uitvaart waarin allerlei mogelijkheden zijn en waarin keuzes gemaakt moeten worden.

Contact

Heeft u behoefte aan meer informatie over mijn diensten? Of bent u op dit moment op zoek naar een uitvaartverzorger die u zo snel mogelijk kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op. Bel naar +31 6 123 666 77 of stuur een e-mail naar info@forevermoments.nl. Afscheid nemen komt nooit op het juiste moment, maar je kan het wel samen zo goed mogelijk voorbereiden.

Onafhankelijk

Wij zijn een kleinschalige, onafhankelijke uitvaartonderneming waar u zonder maar ook met elke verzekering terecht kunt. Wij regelen het contact en de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij voor u. Er zijn verschillende soorten verzekering.

Werkgebied

Ons werkgebied zijn die plaatsen in de buurt van, of in de cirkel van: Rotterdam > Hoek van Holland > Den Haag > Leiden > Gouda > Dordrecht en op verzoek heel Nederland.

Verschillende soorten uitvaarten

  • LHBTI uitvaarten
  • Eigentijdse uitvaarten
  • Traditionele uitvaarten
  • Kinderuitvaarten
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Kleine uitvaarten
  • Gelovige uitvaarten