Begrafenis regelen

Home > Uitvaart regelen

Een uitvaart regelen: neem waardig afscheid

Een moeilijke tijd is aangebroken. Onlangs is een dierbare van u overleden. Verdriet, ongeloof en machteloosheid: u voelt het waarschijnlijk allemaal tegelijk. Is uw dierbare net overleden? Dan is het goed om te weten dat u de tijd heeft. U hoeft niet direct de uitvaartondernemer te contacteren. Zorg alleen dat een arts het overlijden vaststelt en dus alle officiële papieren er zijn. Daarna kunt u even rust nemen en belt u ons wanneer u eraan toe bent.

Neem contact op met Forever Moments uitvaartbegeleiding

Rouw is zeer persoonlijk

Ieder individu ervaart de periode van rouw op een andere manier. Ook de rouwverwerking kan per persoon verschillen. Alle emoties en gevoelens mogen er zijn. Ze mogen een plekje krijgen, waarbij de mooie herinneringen in uw hart zullen blijven.

Het regelen van een uitvaart is een zeer intense periode waarbij ieder persoon anders reageert. Forever Moments is er voor u en helpt met het regelen van de uitvaart. Ook wanneer u uw afscheid voor in de toekomst vast vorm wil geven.

Ondersteuning met aandacht, rust en ruimte voor persoonlijke invulling

Voor sommige mensen is het moeilijk om direct na het overlijden van een dierbare bezig te zijn met het regelen van de uitvaart. Ook op dat moment zijn wij er voor u. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u, zodat het afscheid van uw dierbare volledig naar wens is.

Wij zullen u begeleiden tijdens het regelen van de uitvaart. Wij zijn ervoor u en creëren overzicht en houvast. We nemen u stap voor stap mee in het proces, zodat u rust en ruimte zal ervaren en daardoor de juiste keuzes kunt maken. De keuzes welke passen bij uw overleden dierbare. De uitvaart maken wij tot een persoonlijk en waardig afscheid, geheel in de stijl van de persoon waarvan u afscheid moet nemen.

Mogelijk komen er vragen naar voren, waar u nog nooit eerder over na heeft gedacht. Dat is heel begrijpelijk. Wij zullen u voorzien van de juiste informatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Met aandacht, rust en ruimte zullen wij u de tijd geven om de verschillende keuzes te maken bij het regelen van de uitvaart.

Keuzes en wensen tijdens het regelen van een uitvaart

Er zijn enorm veel vragen die aan u gesteld worden tijdens het regelen van een uitvaart. Wordt het afscheid een begrafenis of een crematie? Waar wilt u uw dierbare laten opbaren? Kiest u voor thuis opbaren of op een andere locatie? Een klassieke of moderne koffietafel? Het zijn slechts een paar vragen die horen bij het regelen van een uitvaart. Tevens kunt u ook uw gedachten laten gaan over bijvoorbeeld de datum en het tijdstip van de uitvaart, de rouwkaart, de kleding, het misboekje, de muziek en de bloemen.

Wij begrijpen dat er veel van u gevraagd wordt en er veel keuzes gemaakt moeten worden die wellicht niet gemakkelijk zijn. In uw achterhoofd speelt mee dat u de juiste keuze wil maken voor degene die u is ontvallen. U wilt uw dierbare recht doen.   Maak deze keuzes met uw hart; dat zijn veelal de beste keuzes.

Kosten uitvaart regelen

Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft persoonlijke wensen. De kosten van het regelen van een uitvaart hangen samen met deze wensen en keuzes. Meer informatie over de kosten voor het regelen van een uitvaart vindt u op onze tarieven en verzekeringen pagina.

Forevermoments neemt u de zorgen uit handen en staat voor u klaar. Wilt u graag persoonlijk contact? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt mij bereiken op +31 6 123 666 77. Voor het melden van een overlijden ben ik 24/7 bereikbaar.