Home > Over ons > Reviews > Peter,

Peter,

Speciale wensen.

Marina Grabner van Forever Moments is een vakkundige en liefdevolle uitvaartbegeleider.  Zij heeft mij en de naaste familieleden bijgestaan bij de voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart van mijn echtgenote in september 2021.
In dat proces heeft zij zich vindingrijk getoond bij het bedenken van passende oplossingen voor speciale wensen van onze kant. Tijdens de uitvaart behield zij op rustige en bekwame wijze de regie, zodat alles op een waardevolle en prettige manier kon verlopen.
In de periode na de crematie heeft zij zelfs op enkele plekken in de familiekring, hartverwarmende nazorg verleend.
Marina is een schat van een mens.
Als mijn tijd is gekomen, hoop ik dat zij ook mijn uitvaart kan begeleiden.
In dankbaarheid en met respect,

Uitvaart Mevr. L. Verschuren, september 2021.

Peter Verschuren, 78 jaar.